BlauwZaam Café editie 4
Datum:
09 februari 2017
Locatie:
De Burgemeester, Kerkstraat 8, 2971 AL Bleskensgraaf
Onderwerp:
Duurzaamheid & Food.
Het is een vanzelfsprekendheid, het eten en drinken dat dagelijks op tafel staat. Maar waar komt het vandaan, wie verkopen het en op welke manieren gebeurt dat? Wij van BlauwZaam gaan met het BlauwZaam Café van 9 februari op zoek naar wat ondernemers in onze regio met food doen.
De producenten, de verkopers, de cateraars, de streekproducten
Welke beweging zien zij?
Wordt het duurzamer
En wat is dat dan?
In een paneldiscussie laat gastheer Martin de Winter zijn panelgasten achtergronden en toekomstvisies belichten om tenslotte te concluderen wat dit betekent voor BlauwZaam denken en doen in onze regio.
Panelleden:
Henk Bouter - Slagerij Bouter
Robert Klaassen - Drechtstadboeren
Marijke Booij - Booij Kaasmakers
Anny van Horsen - Leefstijl Natuurlijk
Jan-Willem Cirkel - Rabobank
Muzikale omlijsting:
Nu nog gratis